oktober 04, 2011

FARBROR HJÄRTDOKTOR

Huva! Lykke knölade mellan 19 och 23 igår innan hon äntligen somnade. Lilla stumpan. Det var ju inte jätte enkelt att vara ensam med två barn när det ena förmodligen har kolik och det andra "bara" lider av vanlig tvåårstrots ;) idag verkar Lykke dock må lite bättre så jag hoppas på att det är minifom dropparna som verkar.

Har precis varit hos hjärtspecialisten. De tog ett EKG och kollade på mitt hjärta med ultraljud och det såg bra ut. Eller inte bra, men det såg ut som han hade förväntat sig sa han. De hade hört av sig till honom från Uppsala och sagt att de skulle kalla mig under hösten, så förhoppningsvis får jag operation snart!

Jag frågade även om jag kan träna, och han sa att jag skulle ta det lugnt och inte göra allt för hastiga pulsökningar, då skulle det gå bra. Skönt, för jag har verkligen längtat efter att få röra på mig, även om jag inte orkar anstränga mig så hårt. Vanlig vardagsmotion och lite styrketräning tänker jag i alla fall utföra =)

Pappa följde med mig idag och passade Lykke och efter läkaren for vi till Coco Thai där han bjöd mig på lunch. Just nu är jag och lilltjejen hemma hos honom medan han är på möte på jobbet. När han är färdig ska vi hämta Liam och sedan hämta det gamla skrivbordet som jag ska måla. Slänger upp en bild på det sen!

hejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar