december 11, 2010

IDOL 2010, GLÖMD 2011?

Idolfinalen igår var ju minst sagt intressant. Det var inte längre fokus på vem som skulle vinna finalen, utan på vem som skulle gå hem med vem. Jay sjöng till sin döda första kärlek, tävlade mot nya flirten och hade ex-frun/frun/flickvännen i publiken. Snacka om rektangeldrama!
Minnah, ja hon lyckades kopiera varenda ett av Linneas gamla moves.

Hur som helst så var det inte ett dugg spännande, eftersom vi alla vetat i princip sedan fredagsfinalerna började hur själva finalen skulle sluta. Det enda som var tråkigt egentligen (inte för någon annan än Jay) var att det faktiskt blev som vi alla förutspått, och jag kunde inte förmå mig annat än att utbrista "Och där var hans karriär över" när de spelade hans version av vinnarlåten och därmed gjorde klart att Jay Smith blivit årets Idol.
Kom igen, det är ju ren fakta. Den enda vinnaren av Idol som faktiskt lyckats bli någon är ju Agnes, resten har ju stupat som legosoldater allihop så fort Idolhysterin lagt sig.

Jag säger inte att det är totalt omöjligt att bli någon inom musikbranschen om man vunnit idol. Nej, jag säger bara att för att lyckas med det så måste man vara en snygg, anpassningsbar pop-prinsessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar