juni 20, 2011

VAD HAR NI FÖR CRAVINGS?

Hej där alla gravida och även ickegravida med sug. Vad suktar ni efter? Jag hade inga speciella cravings under förra graviditeten men den här gången är jag sugen på de konstigaste av saker. Ska förstås räkna upp några av dem. Okej, håll i er: Turkisk peppar, halloumiost, havssalt, samarin, bikarbonat, vägdamm, källare och målarfärg. Väldigt ätbara ting eller hur =) Dela nu med er av era cravings!

3 kommentarer:

  1. Med Theodore va det choklad å coca cola som gällde. 200g choklad och 2 liter cola om dagen blev det,Men det suget kom efter vecka 30.
    denna gång är det glass å coca cola! helt galen i glass. så nu har jag köpt hem 4 paket glass, perfekt!

    och ja, du hade lite konstiga sug;)

    SvaraRadera
  2. Mina cravings under förra graviditeten (och enda hittills) var fruktcocktail med grädde eller ost. Speciellt ostbågar ;)

    SvaraRadera
  3. Sv: Vi skall inte ha barn riktigt än trots att mitt hjärta riktigt skriker efter det. Jag misstänkte tidigare under veckan att jag kunde vara gravid eftersom mensen uteblev, men graviditetstesten visar ingenting utan det måste vara någonting annat som har påverkat menstruationen. Äter nämligen p-piller och jag har aldrig (under mina fem år som konsument) varit med om att mensen uteblivit. Den är alltid punktlig, så jag har ingen aning om vad som har hänt nu.

    Det skall bli spännande att se när vi börjar försöka och jag hoppas innerligt på att det är snart. Har endast fem stycken p-pillerkartor kvar och när de är slut tänker iaf inte jag skydda mig utan då får Dennis göra det i och med att jag faktiskt vill ha barn. Mår dessutom väldigt dåligt av pillerna (biverkningar).

    SvaraRadera