april 11, 2011

TYSON

Vi hämtade hem Tyson i Lördags kväll. Första natten sov vi hemma hos mamma och pappa och det gick jättebra. Han låg mellan mig och Dennis i sängen hela natten och sa inte ett ljud. Han gnällde ingenting, utan sov gott hela natten. Dessutom åt han jättebra och gjorde alla sina behov ute!

Igår kväll åkte vi hem hit och nu har det sistnämnda tyvärr förändrats en aning... Vi går ut med honom lika ofta och försöker verkligen att hinna med, men ändå sker det en olycka då och då. Vet inte riktigt vad det kan bero på? Att han känner sig mer otrygg här hemma hos oss? Eller att han är rädd att vi ska flytta honom till ytterligare ett nytt ställe? Jag vet inte men alla jag pratat med har sagt att det går över. Oavsett så är han en duktig liten kille på 11 veckor, vår lilla Tyson =)

Söt va?

3 kommentarer:

  1. Han är såååå söööt! Det är ju inte konstigt att han kissar inne med tanke på att han har ett nytt liv. Och så fort han lekt, ätit eller sovit så ska det kissas :P Han är ju såå liiten än :) Men kom ihåg att vara bestämt mot han även om det är inte liten hund ;)

    SvaraRadera
  2. Gullig :)
    Vad är det för mix?
    Chihuaha-papillon-?? eller något? :P
    Ska ni gå valpkurs med honom? :)

    SvaraRadera
  3. Sv: Vanligast att gå kurs är allt från 3 till 7 månader :)
    På Ludvika BK har de kurser för valpar från 3-5 månader, sen varierar det från klubb till klubb :)
    Gå in på ludvikabk.se och kika under kurser :)

    SvaraRadera