april 02, 2011

VAR GÅR GRÄNSEN?

Hur långt tycker ni att man kan gå när man bo såhär tätt inpå varandra? Vi har aldrig menat att vara de gnälliga grannarna men när de spelar musik så att det låter som att festen är i vårt vardagsrum och inte i deras så måste man väl få be dem sänka? När de gapar och skriker på balkongen, bråkar (?), smäller i dörrar och springer i trapphuset till 03-04 på morgonen och dessutom väcker både oss OCH Liam flera flera gånger så måste man väl få klaga? När det dessutom är tredje helgen i rad de har fest så börjar man ju undra om vi kommer att vara tvungna att åka bort varje fredag-söndag för att få sova? När man sedan säger till vänligt ett X antal gånger så vore det väl hövligt att i alla fall svara eller öppna dörren och inte bara ignorera?

Åh, som sagt, flytta var det. NU!

2 kommentarer:

  1. klaga på! här gnäller dom till och med på dagtid! å man måste väl kunna få sova? har du pratat med övriga grannar om vad dom tkr?

    SvaraRadera
  2. Klaga på, säger jag med!
    Är ju rätt lyhört i de här husen...!
    Våra grannar som bor under oss, höll oss vakna inatt med att ha sex, lät nästan som att de låg bredvid oss i sängen...
    Orkar dock inte klaga på sånt, för jag vet att vi antagligen också är högljudda ibland, vi har ju barn som skriker och gråter, hundar som skäller ibland när någon går i trappan m.m...
    Men när folk spelar musik till 3-4 på morgonen och inte ens FÖRSÖKER visa hänsyn så tycker jag att man får klaga...!!

    SvaraRadera