mars 29, 2011

BF NÄRMARE MIG

Just nu är det många som åker på sina rutin-ultraljud och jag kan inte undgå att märka att alla blir flyttade närmre och närmre mitt bf-datum. Därför tänkte jag att vi kunde gå ihop, hyra en minibuss och samåka till förlossningen sen när det är dags. Ni kan ju anmäla intresse här nedan och så ordnar vi något =)

(Bara för det så kommer jag själv att bli flyttat ända in i julveckan, säkert.)

3 kommentarer:

  1. hahaha jaa minibuss blir super, då kan vi sitta och stötta varandra i värkarbetet påväg till falun, dessutom blir det ju billigare med bensin;)

    Svar: Ja visst blev man lite smått orolig men förmodligen ingen fara med bebisen, men de hade ju varit skönt om hon såg att allt såg bra ut på en och samma gång istället för som nu få åka tillbaka 1 vecka senare för att veta att det är bra med hjärtat också. Man kan ju inte låta bli att oroa sig så det blir en lång vecka det här!

    Det där med moderkaka i framvägg vet jag inte så mycket om, bara att man känner rörelserna mindre eftersom moderkakan dämpar. Och oftast när man väl känner dom så brukar det vara i "utkanten" av magen, alltså där moderkakan inte längre skyddar, typ upp mot naveln och ner mot höftbenen tex. Att magen blir större vet jag inget om, men de skulle säkert kunna vara så, så nu måste jag googla ;) haha

    SvaraRadera
  2. Jaag kan boka in mig som en lite fotograf =) Eller minglare, pigga upp humöret lite och kanske dra något skämt? hur låter det! =)

    SvaraRadera
  3. Haha, Jag är på Nattis! Men jag tror inte jag kan vänta ändå till julveckan ;) Men vi kan väl hyra minibussen nån gång mellan ditt och mitt bf ? ;)

    SvaraRadera