mars 11, 2011

HÄRLIGA FREDAG

Inatt har L sovit riktigt dåligt. Bökat och gnällt och inte velat ha någon välling. Dessutom så åt han dåligt hela dagen igår. Ingen riktig mat över huvud taget och ingenting på kvällen innan han gick och lade sig. Varken mat, välling eller yoghurt gick ned. Det enda han egentligen fick i sig var väl lunchen på coco thai, som i hans fall bestod av en hel tallrik med mandarinklyftor och vaniljglass... Nyttigt och bra =) Har era små sådana perioder ibland, när de inte tycks ha någon matlust?

2 kommentarer:

  1. Theodore har såna perioder ibland, men nu verkar den ha stannat av efter att inte ha ätit riktigt på typ 3 månader.. Och jag vet inte riktigt varför han haft en sån lång period, annars brukar de bara bli en vecka när någon tand är på väg upp.. :)

    SvaraRadera
  2. Det tycker jag Mindie har också i perioder. Oftast kring när hon varit sjuk men annars också men då bara någon dag. Hon äter nästan aldrig välling på kvällarna längre, ( hon åt max 20ml på slutet så jag slutade ge och hon klagar inte). Så hon står sig på kvällsmaten. Är nog ingen fara =)

    SvaraRadera