mars 23, 2011

DEXTER

Papa D vaknade ganska tidigt för en gångs skull så vi packade in oss i bilen och åkte hem till Anders och Jessica där grabbarna skulle meka bil och vi andra ta en promenad. Vi hade glömt lilles napp och det var såklart inte populärt. Han var dock duktig ändå. Frågade efter tutten ett par gånger men sedan somnade han i vagnen.

Nu har vi precis kommit hem och fått i oss lite lunch. Dennis frågade Liam om han var trött och ville gå och sova igen och konstigt nog så ville han det. Skönt för föräldrarna som får vila lite ändå.

Nej, nu tänker jag försöka tvinga D att börja titta på första säsongen av "Dexter" men han är riktigt skeptisk. Som vanligt måste jag säga. Han ratar varenda serie innan vi börjat kolla och sedan efter ett par avsnitt är han helt fast. Suck =)

3 kommentarer:

  1. kommer jag faktiskt inte ihåg hur vi gjorde, vi sa de iaf till vissa. Men namnförslagen nu är inte så vanliga så därför håller vi dom hemligt :)

    SvaraRadera
  2. Kollar ni på Dexter så blir ni fast, lovar! Vi ratade också det först, men nu har vi gått igenom varenda säsong och avsnitt haha :)

    SvaraRadera