maj 03, 2011

VAD BLIR DET FÖR MAT? SNOR?

Jag satt och funderade ett bra tag på vad vi skulle äta idag när jag plötsligt kom på det. Ingenting! Vi har ändå svalt så pass mycket snor allihop de här senaste dagarna att vi förmodligen kommer att hålla oss mätta i ett par veckor framöver.

Slemmigt? Enformigt? Ekonomiskt om inte annat.

4 kommentarer:

  1. svar: haha jag har ju så mycket att ta ifrån sen innan så, hoppas bara det inte går snabbare och snabbare med viktuppgången resten av graviditeten! ;P
    Har du gått upp något?

    SvaraRadera
  2. svar: jag hoppas jag max går upp som jag gjorde med Wilde, dom kilona kom lika fördelat under hela graviditeten. Fast förmodligen går jag upp mer nu då jag är sugen på onyttigheter denna grav och med Wilde bara frukt + att jag spydde som en gris då..
    Men som sagt, jag hoppas!

    Ja vågarna kan ju visa lite som dom vill ibland, enligt vågen vi har hemma har jag gått upp max 2, medan den på mvc 3.. Visserligen väger jag mig alltid i bara trosor på morgonen hemma och det gör jag ju inte direkt där! ;)

    SvaraRadera
  3. svar: Jag gick upp 12 kilo med Wilde, och ner alla på en gång igen, så mer än så vill jag inte gå upp! och hoppas jag slipper det.

    Om mig och Erik, våran diskussion om vart vi ska bo typ. Vi verkar inte komma någon vart med det hela.. =/

    SvaraRadera
  4. Svar: ja precis, så 12 kilo kan jag gå med på, mer än så behöver jag inte! ;)

    Nix han säger att han inte trivs här typ. Vilket är roligt då han bara bott här på "heltid" i ca 2 månader, resten han han ju bott i falun i veckorna och här på helgerna typ. Så jag tycker inte att han "ska" veta om han trivs eller inte än.. :P
    Vi får se vart det hela leder, måste ju ur denna lägenhet iaf.. :S

    SvaraRadera