augusti 11, 2011

BETT, NYP OCH EN GAFFEL I ÖGAT

Dagen har spenderats med Emma och Lina samt deras gullungar Arvid och Mindie. Liam bjöd som vanligt på ett par tjuvnyp och även några hugg (blir tokig på det snart!!! Vad ska jag göra för att få honom att sluts bitas?) Arvid kontrade dock med att sätta en gaffel i ögat på Liam. Otäckt men som tur var gick det bra. Ibland går det alldeles för fort för att man ska hinna med...

Våra grabbar "leker" våldsamt och stackars Mindie fick stå ut med en hel del, haha. Jadu, vad gör man? Faktiskt så har de inte BARA bråkat, utan kramars en hel del också. Hoppas på att ni törs er hit fler gånger ändå, alla fyra =)

På kvällen har vi varit på informationsmöte på Liams dagis. Det verkar toppen faktiskt, och vi har redan nu varnat dem för Liam Virvelvinden Blomfjord. Förhoppningsvis kommer han inte att orsaka förtidspension hos hela dagispersonalen =)

Han är vild vår grabb, men ibland kan han vara stilla också. Även om det är väldigt sällan och inte ens i sömnen. Har man riktig tur fångar man honom såhär på bild någon enstaka gång:


Här har han släpat ut täcke och kudde i köket för att vila middag, lilla sötpluppen. Älskar dig så fruktansvärt mycket, mitt lilla lilla monster. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar