augusti 02, 2011

VÄLLING PÅ NATTEN?

Igår hade vi Louise och Wilde på besök vilket var mycket trevligt! Det är lite synd bara att Liam inte kan uppföra sig ordentligt utan måste puttas ch slåss... Efter ett tag gick det dock bättre och Wilde ja han gav igen med att göra nummer två på gräsmattan =)

Igår bestämde vi oss för att sluta ge lille välling på natten. Han behöver ju faktiskt inte äta på natten och dessutom är det bara jobbigt när han vaknar hela tiden. Visst har det gått an när vi bara haft honom men om en månad ungefär får han ju ett småsyskon och då kommer det att bli jobbigt om de båda ska äta hela nätterna. Vi började i alla fall med det inatt. Liam vaknade fyra och ville ha välling. Jag sa att det inte fanns välling men att han kunde få vatten istället. Då blev han lite ledsen men det gick över ganska fort faktiskt. Efter en stund vaknade han igen och då ville han ha vatten, frågade inte ens efter välling. Det är svårare än man tror att stå emot mitt i natten men desto skönare sen när det ger resultat. Håll tummarna för att det går bra inatt!

Ni andra som får nummer två snart. Har era första slutat äta välling på natten?

4 kommentarer:

  1. Wilde äter också välling på natten, eller vanligtvis tidigt morgon, typ 4-5 eller så. Han slutade en period men började sedan igen och vi har varit för slöa för att säga nej helt enkelt.
    Kanske borde ta tag i det nu innan nummer 2 kommer, som du säger..

    SvaraRadera
  2. Lovis har inte ätit välling på natten sedan länge. Hon kan vakna enstaka nätter och ibland så funkar inget annat än välling.

    Men då har ju första natten för Liam utan välling funkat iaf :) Hoppas i natt med :)

    SvaraRadera
  3. Ja, det är så typiskt det där. När man har rutiner och så sabbas dom. Då är det bara att börja om igen. Hoppas det går fortsatt bra då :)

    SvaraRadera
  4. Viggo har inte ätit välling alls på mer än ett halvår. Hur skönt som helst :)

    SvaraRadera